Food&Body 

Printerweg 10 Amersfoort 

06 17 35 44 58 

foodandbody@gmail.com

©2019 ontwerp door Geert Hokke

foto's Caroline van Doorn

  • Facebook
  • Instagram

Over Carla

Carla is een energiek, creatief en praktisch mens die het plezier van lekker eten en voedzaam eten op de juiste manier combineert.

"Ik ben een gepassioneerde (amateur) kok, eet het liefst met mijn vingers; eten moet je tenslotte zien, ruiken én voelen! Ik besteed veel aandacht aan positief denken en kijkgraag naar mogelijkheden. Ook hou ik van dansen, eten, mijn gezin en mijn vrienden, yoga , sport en mensen met een passie. Daarnaast kook ik zo puur mogelijk en met diervriendelijke producten."

"Ik heb altijd veel gesport, studeerde, had een druk sociaal leven en at zoals ik dat geleerd had. Ik had wel klachten (sommige al van jongs af aan) maar deze waren ‘normaal’ geworden. In de loop de jaren begonnen de klachten zich op te stapelen, wat voor mij aanleiding was om door middel van zelfstudie uit te zoeken of ik de oorsprong van de klachten kon herleiden. Hierdoor kreeg ik inzicht in de invloed die voeding kan hebben op je lichaam. De geboorte van mijn kinderen versterkte dat inzicht, want als moeder was ik mij nog meer bewust van het feit dat ik de verantwoordelijkheid had voor wat ik in hun mond stopte."

De vraag: ‘wat heeft een mens als basis nu echt nodig?’ is voor mij de aanzet geweest voor het volgen van verschillende opleidingen.