Food&Body 

Printerweg 10 Amersfoort 

06 17 35 44 58 

foodandbody@gmail.com

©2019 ontwerp door Geert Hokke

foto's Caroline van Doorn

  • Facebook
  • Instagram
Moeiteloos leven 

Wat als er een programma bestaat waarin je in 5 stappen leert hoe je de rest van je leven jouw, slaap, humeur, gewicht en gezondheid kunt beïnvloeden?

Van korte termijn naar lange termijn succes. Meet, leer,pas toe,ervaar,lach en herhaal.

Maak je eigen jaarprogramma met focus punten!

Intake+voedingsanalyse+vetzuren-en vitamine mineralen test+reset programma+

10 x consult verdeelt over 3 blokken.

Kleine moeite, groot effect 
 

 In 3 stappen in de goede richting. Je denkt dat je gezond eet, maar is dat wel zo?

Krijg je voldoende essentiële voedingsstoffen binnen? Past je eetpatroon eigenlijk wel bij jouw manier van leven? Wordt hetgeen je eet eigenlijk wel in je lichaam opgenomen? 

Intake+voedingsanalyse+vetzuren-en vitamine mineralen test+ vervolgconsult.

Detox

Wist je dat naast allerlei gifstoffen in onze leefomgeving ook onze leefstijl en voedingspatroon zorgt voor een zware belasting op ons lichaam? Hierdoor voel je je minder fit dan vroeger en krijg je gaandeweg steeds meer klachten die onverklaarbaar lijken.

Ontgift het lichaam effectief met het 10 daagse detox dieet.

Test je vet - vetzuren test  

Vet is heel interessant. Ik heb er zeg maar zo'n beetje mijn beroep van gemaakt. Het is de belangrijkste voedingstof voor onze hersenen. Als we onze hersenen niet voeden,hoe kunnen ze

dan goed functioneren ?

Microscoop
Vitamine test 

Met gezonde voeding en voldoende beweging kun je al veel bereiken om je lichaam in goede conditie te houden. Toch ervaart iedereen weleens perioden waarin je last hebt van lichamelijke klachten. Met de Vitamine bloedtest bekijken we of er tekorten zijn van vitaminen, mineralen, spoorelementen, kijken we naar (verstoorde) darmwerking, ijzer, candida, gifstofbelasting, leverfunctie, stress belasting van het lichaam 

Consult
 

Wil je kennismaken? Heb je diverse korte vragen of plannen we een aantal afspraken in opvolging van een uitgebreide voeding analyse?  Boek dan een los consultadvies.

Wanneer na de kennismaking een vervolgafspraak gepland wordt worden de kosten van deze kennismaking niet in rekening gebracht.